Home Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

J&W Bouwpartners is leverancier van een breed assortiment ruw- en afbouwmaterialen. Wij richten ons op de professionele verwerkers van bouwmaterialen. Naast aannemings- en bouwbedrijven zijn handelsbedrijven, agrariërs, hoveniers en stratenmakers alsook zzp'ers en particulieren voor ons bekende klantgroepen.

J&W Bouwpartners is een zelfstandige bouwmaterialengroothandel, aangesloten bij de landelijke inkooporganisatie 4+ Bouwmaterialen Groep. Door de aansluiting bij deze inkooporganisatie in combinatie met deelname in de Bouwpartner-formule zijn wij in staat om u een hoge servicegraad en concurrerende prijzen te bieden. Vakkundig advies en een persoonlijke benadering staan daarbij altijd nog hoog in het vaandel.

Het bedrijfspand en de showroom van J&W Bouwpartners zijn gevestigd op de voormalige locatie van "Steenfabriek Wouwse Plantage", centraal gelegen tussen de gemeentes Woensdrecht, Bergen op Zoom, Roosendaal en Essen (B).

De Steenoven Wouwse Plantage
In onze showroom met kantoor vindt u "De Steenoven Wouwse Plantage". In de oude steenfabriek worden geen stenen meer gebakken, maar de oven leeft nog steeds. Zo treft u in de steengalerij (in en rondom de voormalige ringoven) een zeer ruime collectie stenen aan. U maakt uw keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met vele denkbare soorten, kleuren en modellen.

Infra en tuin
Voor infrawerken en de tuin leveren wij een compleet assortiment bestrating en erfverharding. Stratenmakers en hoveniers zijn hierin onze doelgroep, maar ook de particulier is van harte welkom. U kunt bij ons gebruik maken van onze showtuin waar een groot deel van het assortiment gepresenteerd wordt. Producten zoals kunstgras, straatkolken, afwatering, schuttingen en tuinhout zijn uiteraard ook in ons assortiment aanwezig. Onze gespecialiseerde medewerkers staan u graag te woord.

Agrarische markt
De agrarische markt is binnen J&W Bouwpartners een specialisme. Dit uit zich onder meer in dealerschappen van topmerken zoals Recticel Insulation en Eternit. J&W Bouwpartners is bij uitstek het juiste adres voor isolatie, golfplaten, stalen dak- en wandpanelen, hout- en plaatmateriaal en stalramen en -deuren.

Bouwpartnershop:
In onze bouwpartnershop vindt u bouwgerelateerde producten zoals gereedschappen, lijmen en kitten, schroeven, spijkers, ankers en overige ijzerwaren, pvc buizen en hulpstukken, schuurpapier en kwasten cv-materiaal, electra, contactdozen, sanitair, dekkleden en folie, werkkleding en veiligheidsartikelen.

Magazijn en buitenopslag:
Wij beschikken over een overdekt magazijn en een groot terrein voor buitenopslag. Vanuit Wouwse Plantage vertrekken dagelijks vrachten naar de bouwplaats, maar ook afhalen behoort tot de mogelijkheden.

Disclaimer     Algemene voorwaarden     Privacy     Copyright 2016 J&W Bouwpartners