Home Infra & tuin

Infra & tuin

Tuinseizoen:

Klik hier voor onze Mijn Thuis website. De website voor inspiratie.

J&W Bouwpartners levert een uitgebreid aanbod bestratingsmaterialen. Zowel voor erfverharding, infrawerken en tuinen heeft J&W Bouwpartners een uitstekend assortiment voor de professional en de particulier.

Bestrating en bouwmaterialen zijn twee aparte werelden, maar kennen weldegelijk belangrijke raakvlakken. Onze kennis van beide werelden en de samenhang tussen huis en tuin kennen wij als geen ander. Laat u vrijblijvend informeren en maak van uw tuin uw thuis.

Door zorgvuldig uitgekozen dealerschappen en aansluiting bij de landelijke Mijn Thuis formule heeft u gegarandeerd ruime keuzemogelijkheden en concurrerende prijzen. Het aanbod bevat onder meer betonnen (sier)bestrating, gebakken bestrating, natuursteen en keramische tegels. Daarnaast treft u aanvullende producten bij ons aan zoals tuinhout, kunstgras, grind- en split, stapelblokken, afwateringsproducten, gereedschappen etc. Bezoek onze showtuin aan de Plantagebaan 227 te Wouwse Plantage.

Groene hand
J&W Bouwpartners is tevens lid van De Groene Hand en dealer van professioneel tuingereedschap in de bekende sterke merken. We hebben een compleet assortiment bestemd voor vakmensen die werkzaam zijn in diverse sectoren, zoals de hovenierssector, grond- , weg- en waterbouw, tuinders, stratenmakers en agrariërs, maar zeker ook voor de particuliere tuinliefhebber.

Klik op het logo om de producten te kunnen bekijken en ook te kunnen bestellen.Disclaimer     Algemene voorwaarden     Privacy     Copyright 2016 J&W Bouwpartners