Home Interieur

Interieur

U vindt bij J&W Bouwpartners diverse bouwmaterialen t.b.v. uw interieur. Naast wand- en vloertegels vindt u bij ons eveneens andere producten voor deze toepassingen. Bezoek onze showroom voor het aanbod vloer, wand- en plafondbekleding.

Vloer:
Voor de vloerafwerking vindt u bij ons onder meer wand- en vloertegels, parketvloeren, PVC vloeren en laminaatvloeren.

Wand:
Bij J&W Bouwpartners heeft u een uitgebreide keuze aan stucmortels, wandtegels en kant en klare wandpanelen. De panelen zijn eenvoudig en snel te plaatsen en stuccen of schilderen is niet nodig. Wij bieden eveneens een assortiment dat geschikt is voor de vochtige ruimtes.

Deuren:
J&W Bouwpartners levert een uitgebreid aanbod buiten- en binnendeuren. In onze showroom treft u een deurenpresentatie aan van bekende merken zoals Weekamp, Skantrae en Austria, meer informatie...

Plafond:
U kunt uw plafond op meerdere manieren afwerken. Laat uw verrassen in onze showroom over de mogelijkheden die u allemaal heeft.

Vensterbanken:
Er zijn diverse manieren om uw raam aan de binnenzijde van de woning af te werken. Het assortiment vensterbanken bestaat uit diverse materialen, zoals o.a. composiet, natuursteen en kunststof. Daarnaast bieden wij u diverse renovatie oplossingen.

Disclaimer     Algemene voorwaarden     Privacy     Copyright 2016 J&W Bouwpartners