Home Prefab bouwdelen

Prefab bouwdelen

J&W Bouwpartners levert prefab bouwdelen voor vloer, wand en dak.

Vloeren:

Combinatievloer
De Combinatievloer bestaat uit betonnen liggers en polystyreen of lichtbeton vulelementen. Over de Combinatievloer komt een in het werk gestorte druklaag, die samen met de balkjes de constructieve sterkte levert van deze relatief lichtgewicht vloer.

De Combinatievloer, in de volksmond ook wel balken/broodjesvloer genoemd, biedt maatwerk voor vrijwel elke begane grondvloer boven kruipruimten in woning- en utiliteitsbouw. Met de toepassing van deze vloer is er het minste kans op rechtlijnige scheurvorming in harde afwerkingen. Deze vloer is ideaal als er tegels op de afwerklaag gelegd worden.

Ribcasettevloer
De voorgespannen Ribcassettevloer is een vrijdragende systeemvloer van geprefabriceerde vloerelementen en twee of vier voorspanribben met daartussen de zogenaamde spiegel. Deze vloer is aan de onderzijde fabrieksmatig voorzien van een laag EPS en biedt een uitstekende thermische isolatie. De Ribcassettevloer is geschikt als begane grondvloer boven de kruipruimten in woning- en utiliteitsbouw.

Kanaalplaatvloer
De Kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem dat zowel in geïsoleerde als ongeïsoleerde uitvoering verkrijgbaar is. De vloerelementen zijn in de lengterichting voorzien van ronde holle kanalen waardoor deze vloer een relatief laag eigen gewicht heeft. De Kanaalplaatvloer kan zowel in traditionele of voorgespannen uitvoering geleverd worden en wordt toegepast in de woning- en utiliteitsbouw.

Breedplaatvloer
De Breedplaatvloer is een geprefabriceerde traditioneel gewapende betonvloer met tralieliggers. Het toepassen van dit type systeemvloer biedt vele flexibele mogelijkheden inzake in te storten voorzieningen en geeft een grote vormvrijheid. Het berekenen en tekenen in eigen beheer biedt u voordelen in prijs en levertijd. Niet alleen de benodige wapening, maar ook de constructieve vloerdikte, jukafstanden en voorzieningen wordt vooraf berekend en getekend.

Teken en berekenwerk wordt uitgevoerd in eigen beheer wat de levertijd en de prijs ten goede komt.

Wanden:
Kalkzandsteen elementen
Gasbeton wanden
Prefab (keramische) binnenwanden
HSB wanden

Daken:
Dakelementen
Scharnierelementen
Prefab kappen

Disclaimer     Algemene voorwaarden     Privacy     Copyright 2016 J&W Bouwpartners